Nyitóoldal    |    Fabetét    |    Márkatermékek    |   Kapcsolat

AUTÓTEXTIL KÍNÁLATAINK


AlfaRomeo

Audi

BMW

Chery

Chevrolet

Chrysler

Citroen

Dacia

Daewoo

DAF

Daihatsu

Fiat

Ford

GAZ

Honda

Hyundai

Isuzu

Iveco

Kia

Lada

Lancia

Man

Mazda

Mercedes

Mitsubishi

Nissan

Opel

Peugeot

Proton

Renault

Rover

Samand

Scania

Seat

Skoda

Smart

Ssangyong

Subaru

Suzuki

Tata

Toyota

V.Nova

Volkswagen

Volvo

 

 

 

 


 


A termékek árainak feltöltése folyamatban van.

Amennyiben valamelyik áru konkrétan érdekli, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken keresztül!

 

 

 

Vásárlási tájékoztató

 

 

Kérjük, vásárlás előtt MINDENKÉPPEN olvassa el a vásárlási tájékoztatót!

 

Vásárlás:

 

A megfelelő termékkategória kiválasztása után  adja meg a következő adatokat:

- A megrendelő neve (cég esetén a cég neve),

- e-mail címe (amire a megrendelés visszaigazolást küldjük),

- telefonszáma (annak érdekében, ha bármi probléma adódna, felvehessük Önnel a kapcsolatot),

- pontos postázási cím (ahová a terméket küldjük),

- pontos számlázási cím (amilyen névre kiállítjuk a számlát - amennyiben ugyanaz mint a megrendelő neve és postázási címe, abban az esetben is kérjük kitölteni),

- a megrendelt termék pontos adatai (amelyik terméket megrendelni kívánja a táblázatból). Ide írhatja egyéb kérséeit, észrevételeit is.

 

Rendelés, a vásárlás befejezése:

 

Amennyiben befejezettnek tekinti a vásárlást, és biztosan a megrendelni kívánt tételek vannak a kosarában, kattintson a "MEGRENDELEM" gombra!

 

Ha valamelyik mezőt nem töltötte ki, nem tudja elküldeni a megrendelést!

 

A beérkezett megrendelésről elektronikus levélben értesítjük.  Kérjük, hogy a visszaigazolásban olvasható információra válaszoljon, mert ezután tekintjük megrednelését érvényesnek. Amennyiben nem igazolja vissza, megrendelését tárgytalannak tekintjük!

 

 

A fizetés módja:

 

Postai utánvétellel az áru átvételekor készpénzben történhet.

A megrendelt áruk és a csomagolás+postaköltség ellenértékét a csomag átvételekor, készpénzben fizeti a postásnak. Több tétel egyszerre történő rendelése esetén a szállítási költség fajlagosan olcsóbb!

 

Szigorítások:

Aki nem veszi át a küldeményét, a következő rendelés jogát is elveszíti, azaz nem teljesítjük azt (meg fogja tudni rendelni, de megkapni biztosan nem fogja.) Erről e-mail útján is tájékoztatjuk.

 

Szállítási és számlázási adatok módosítása:

Amennyiben valamilyen okból a szállítást nem a megadott címére kéri, úgy a  visszaigazoló email-jében még megváltoztathatja, vagy telefonon értesíthet 

bennünket a megredneléstől számított  6 órán belül. Ezután a megadott postázási címre fog érkezni a termék! Ezt követően már nincs mód ezen adatok változtatására.

 

Kérjük, mindenképp olyan címet adjon meg, ahol napközben 8-17 óráig elérhető, vagy át tudják venni a csomagot. A számlázási adatoknál mindenképp olyan mobiltelefonszámot adjon meg, ahol elérhetjük probléma esetén.

 

Reklamáció:

Bárminemű reklamációt csak az átvételkor áll módunkban elfogadni, utólag nem. KÉRJÜK, MINDEN KISZÁLLÍTÁSKOR GYŐZŐDJÖN MEG ARRÓL, HOGY A CSOMAG AZ ÖN ÁLTAL RENDELT ÁRUKAT TARTALMAZZA-E!

 

A csomagot csak fizetés után tudja kibontani. Amennyiben probléma merül fel, a info@auto-textil.hu email címen írásban jelezze észrevételeit, vagy telefonon, a 06-20/3-933-255 számon, hogy a terméket vissza kívánja e küldeni (ez esetben a pénz azonnal visszajár).

 

A csomag vissza/kicserélésével kapcsolatban webáruházunk munkatársa egyezteti Önnel a lehetőségeket. Mi is emberek vagyunk, hibázhatunk, de ügyelünk arra, hogy okozzunk szándékosan kárt egyik megrendelőnknek sem! Az indokokat minden esetben írásban kell rögzíteni.

 

Tulajdonjog:

Az áru a Kristóf-Text Bt. tulajdonában marad az ár teljes kifizetéséig.

 

Kapcsolat:

A webáruházzal, rendeléssel, termékekkel és minden egyéb kereskedelmi kérdéssel kapcsolatban a info@auto-textil.hu áll vásárlóink rendelkezésére. A rendelés leadása a fentiek tudomásulvételét s elfogadását is jelenti!


 

Kristóf Tex Bt. Hajdú-Bihar megye   4243 Téglás Nyíl utca 10.

Tel.:00-36-52-709-360 Fax: 00-36-52-709-364 kristofzoli73@gmail.com Mobil: 06 20/3-933-255